Nominace Jachtař roku 2018

Výkonný výbor Českého svazu jachtingu schválil nominace na Jachtaře roku 2018. Online hlasování bude spuštěno 1. ledna 2019. Vyhlášení ankety Jachtař roku 2018 se pak uskuteční v rámci Společenského večera ČSJ, který se bude konat 8. března 2019 v Praze v Kulturním Centru Novodvorská.

 


 

Náš jachtařský tým MASTERLAN může být s nominací nadmíru spokojen. V kategorii muži nechybí dvojnásobný Jachtař roku David Křížek a v kategorii junioři Martin Krsička, který společně s Davidem vloni vybojoval mistrovský titul na katamaránu Tornado a úspěšně závodil ve finálové Flying Phantom Extreme Sailing Series v Cardiffu.
V oblíbené anketě mohou hlasovat všichni jachtaři s platnou závodní licencí. Nerozhoduje tedy odborná komise, ale spíše se jedná o anketu popularity mezi jachtařskou veřejností. Konkurence je i letos veliká. Na seznamu jsou skvělí jachtaři, jako např. Ondřej Teplý, nebo jeho bratr olympionik Viktor. Držte tedy členům MASTERLAN týmu palce a pokud chcete a můžete hlasovat, pak je podpořte na stránkách Českého svazu jachtingu.